Den här dagen har varit så härlig. Jag och mamma åkte som sagt ut till landet där vi åt lunch och sedan gick ut i skogen för att plocka svamp! Dessvärre blev det inte speciellt mycket svamp men man fick sig i alla fall en riktigt härlig promenad! Nu kom vi nyss hem så jag ska sminka mig lite och sen iväg och äta middag och efter det blir det en drink! Sån lyxig torsdag!

​Coat from HM - Winter sneakers from Nike - Jeans from Topshop - Turtleneck from Esprit - Belt from Hermes - Sunnies from RayBan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är rätt bra på att unna mig saker i största allmänhet men för mig (och för alla andra) är det superviktigt att man belönar sig själv när man gjort något bra! Igår avslutade jag ett gigantiskt projekt som jag jobbat på under de senaste månaderna och istället för att gå rakt på nästa uppgift så valde jag att ta en liten paus. Så idag åker jag ut till landet och sen ikväll blir det en after work (eller after rest snarare haha) med Caroline, sen middag och efter det ett glas med @sirirenander. Ska bli supermysigt!

Nu ska jag gå och möta mamma och köpa med oss lunch och sen blir det raka vägen ut till landet! Puss på er!

​Den här superhärliga tröjan är från Esprit förra året men ni hittar en liknande HÄR!

Likes

Comments

Min nya favoriträtt är definitivt kronärtskockssoppa. Eller det funkar i och för sig fantastiskt som puré till kött också. Så mumsigt och höstigt! Verkligen värt att testa.

Idag blev jag klar med videorna så jag har gått milen och läst lite i boken jag läser nu. Så jäkla härligt! Nu ska jag snart bli upphämtad av Eriks mamma. Vi ska åka och köpa thaimat och sen åka till Eriks verkstad där de har renoverat om så vi ska äta och montera möbler innan det blir hem till soffan igen! Imorgon åker jag till landet under dagen med mamma och det ska bli så härligt.

Likes

Comments

Godmorgon! I morse hade jag så svårt att komma upp ur sängen. Drömde konstiga drömmar och var så varmt och skönt i sängen. Men nu är jag uppe och har en massa energi. Jag blev ju inte klar med redigeringen igår men nu har jag tre videor kvar och kommer bli klar inom en timma. Det är glädje! Sen måste jag komma på ett sätt att skicka typ 50GB med videos men det är en annan femma.

Jag tänkte börja med mig av mina mål varje vecka. I framtiden kommer det komma på måndagar men idag får det bli på en onsdag helt enkel. Jag brukar ha runt fem men ibland är det mer och ibland mindre. Det viktigaste är att målen är specifika och att man inte har för många mål så att man kan klara av alla. Jag använder det här som ett sätt att ha en översikt över vad jag ska göra under veckan men också som ett sätt att få en boost och känna mig duktig när jag nått alla målen. Det är riktigt kul att få bocka av punkt efter punkt. Här har ni mina. Dela gärna med er av era listor!

Veckans mål:

1. Göra klar all redigering till jobbet jag arbetar på (Det blir klart om bara en timma ungefär, woho!)

2. Leverera jobbet till kunden

3. Hitta ett par snygga gardiner till lägenheten

4. Gå milen minst tre gånger

5. Läsa klart boken jag läser och börja på en ny. Ska ha som mål att plöja en bok i veckan och läsa lite varje dag.

Likes

Comments

Idag har jag haft en superhärlig dag. Medan filmerna låg och sparades så mötte jag upp Johan och gick på en tio kilometers promenad i spåret. Så skönt men mina ben värker nu! Jag glömde mina springskor hos mami så fick ta ett par sneakers som inte är riktigt anpassade efter mina fötter. Blä! Men imorgon blir det samma runda igen. Älskar att ta långpromenader på dagen. Det är så jäkla skönt och lyxigt och får en att må så bra.

För övrigt har jag jobbat, käkat omelette och kikat runt i lite butiker för att hitta gardiner men hittar inga som känns rätt. Vill ha ett par tunna gråa och det verkar vara för mycket begärt.. Men det är bara att leta vidare! Om någon har något tips så skrik till!

Nu väntar jag på att Erik ska komma hem och vi ska laga svamp-pasta! Sedan blir det nog ett dubbelavsnitt av Paradise Hotel och sen tidigt i säng. En riktig mys-tisdag!

​My favourite slippers from HERE

Likes

Comments

trendeneur_rebecca @trendeneur_rebecca